Prijzen

Knippen


Dames / wassen / knippen / drogen € 20,00
Dames / wassen / knippen / föhnen € 30,25
Dames / wassen / föhnen € 18,50
Heren / wassen / knippen / modelleren € 18,00
Kinderen / knippen t/m 12 jaar € 12,75
Opsteken / bruidskapsel in overleg
Permanent incl. knippen / föhnen € 77,50

Balmain systeme volume extensions


5 Volumizers 25 CM* € 22,50
5 Volumizers 40 CM* € 30,00
5 Volumizers 60 CM* € 40,00

*Hoeveel Volumizers en welke lengte je nodig hebt is afhankelijk van het gewenste volume en de dikte/lengte van je eigen haarbos.

Kleur behandelingen


Kleuren Basis* € 29,95
Kleuren Comfort* € 36,00
Kleuren DeLuxe* € 48,50
Kleuren Mannen € 20,55
Toeslag lang / dik haar € 12,50
Haarmasker op maat €   6,20
Olaplex Care* stap 1 & 2 € 21,00
Olaplex Care* stap 2 € 11,00

High/lowlights, babylights en balayage


Klein gedeelte* € 28,75
Medium gedeelte € 40,95
Groot gedeelte* € 50,75
Toner* € 19,85
Haarmasker op maat €   6,20
Olaplex care* stap 1 & 2 € 21,00
Olaplex care* stap 2 € 11,00

Kleuren Basis:
Bij deze kleurbehandeling wordt je uitgroei weggewerkt en je lengtes en punten opgefrist. Hierdoor zal je haar weer een mooie glans krijgen.

Kleuren Comfort:
Je uitgroei wordt weggewerkt en je lengtes en punten worden volledig gekleurd. Je haar krijgt hierdoor een mooie vollere glans.

Kleuren DeLuxe:
Je haarbos wordt volledig gekleurd waarbij diverse technieken worden gebruikt zodat er een mooie kleur schakering in je haar ontstaat. Je haar zal er mooi vol en glanzend uitzien en de diverse technieken zorgen voor extra diepte in je haar.

Balmain système volume extensions:
Om langdurig volume te creëren, werkt Haarstudio7 Duizel met de tip extensions Système Volume van Balmain. Deze methode vervult alle wensen op het gebied van mooi volumineus haar: vol, lang haar met volume tot in de punten, een betere houdbaarheid van de coupe en de mogelijkheid tot kleur of coupe accenten. Systeme Volume is te verkrijgen in 3 verschillende lengtes; 25, 40 en 60 cm.

Olaplex care behandeling:
Deze behandeling hersteld de gebroken zwavelbruggen van het haar, die beschadigd zijn door thermische- en chemische behandelingen. Door Olaplex toe te voegen tijdens het kleuren bescherm je je lokken tegen het chemische proces. Hierdoor blijft de kleur goed verankerd in het haar en blijft je haar sterk en super glanzend. Olaplex care is een behandeling met meerdere stappen.

High/lowlights, babylights en balayage Technieken:
Door een of meerdere van deze technieken toe te passen ontstaat er een duidelijk of subtiel kleurverschil in je haar afhankelijk van je persoonlijke wens. Ik splits deze behandelingen op in 3 keuzes;

Klein deel:
Bij deze keuze wordt enkel het scalp gedeelte voorzien van de gewenste techniek. Denk hierbij aan een kort kapsel met op de bovenkant wat langere lengtes of een korte bob met een lengte net onder het oor.

Medium deel:
Deze keuze is hetzelfde als een klein deel, enkel worden hier ook je contouren meegenomen, dit is ideaal bij langer haar wat ook wel eens opgestoken gedragen wordt. Zo lijkt het alsof je haar volledig behandeld is.

Groot deel:
Hierbij wordt je hele haarbos voorzien van een of meerdere technieken. Deze keuze is ideaal voor langer haar en kan ook afgewisseld worden met een medium groot deel, zodat je niet iedere keer je volledige haarbos hoeft te behandelen.

Toner:
Een zachte kleuring die zeer goed kan worden toegepast na een high/low light of Balayage kleurbehandeling. Hiermee creëer je een extra karakter aan het gekleurde haar.