Nieuw

BALMAIN SYSTÈME VOLUME

Om langdurig volume te creëren, werkt Haarstudio7 Duizel met de tip extensions Système Volume van Balmain. Deze methode vervult alle wensen op het gebied van mooi volumineus haar: vol, lang haar met volume tot in de punten, een betere houdbaarheid van de coupe en de mogelijkheid tot kleur of coupe accenten. De extensions worden per 5 stuks ingezet en gaat daardoor 5 x zo snel dan elke andere techniek van tip extensions.

Système Volume heeft een aparte lijn voor fijn en dun haar. Deze producten zijn lichter van structuur en zorgen voor veel draagcomfort. Dit is de beste oplossing voor vrouwen met fijn haar.

Système Volume voor normaal haar heeft een normale structuur met natuurlijke kleuren zodat geen verschil te zien is tussen het eigen haar en de volumeaanvulling. Hierdoor kan mooi, vol haar gecreëerd worden in iedere gewenste haarstijl.

Systeme Volume is te verkrijgen in 3 verschillende lengtes; 25, 40 en 60 cm.

Backstage geheim: 
Combineer twee verschillende Système Volume kleuren voor een natuurlijke look of om high- en lowlights te creëren.

Ben je geïnteresseerd in deze volumebehandeling met extensions neem dan contact op voor een gratis adviesgesprek. Dit adviesgesprek kun je ook via de "Afspraak maken" button inplannen.